Veel gestelde vragen

Hieronder ziet u de meeste gestelde vragen met een antwoord. Klik op een vraag en het antwoord verschijnt.

– Bent u een particulier, dan kijkt u bij onze verkoopadressen naar de dichtsbijzijnde dealer.
– Bent u een bedrijf, vul dan het online-registratieformulier in of stuur een e-mail met uw gegevens naar [email protected]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt online bestellen zodra u zich heeft geregistreerd. U kunt daarna met een inlognaam en wachtwoord inloggen en uw bestelling plaatsen.

Nee. U kunt bijna alle producten afzonderlijk en per stuk kopen.

Online kunt u 24-uur per dag en 7 dagen per week een bestelling plaatsen. Onze showroom is alleen op afspraak geopend. U maakt telefonisch (06-53421500) of via de e-mail ([email protected]) een afspraak.

Kijk onder verzendmethodes voor meer informatie. Op afspraak kunt u uw bestelling ook afhalen in onze showroom.

-Indien het pakket beschadigd is, meldt u dit direct aan de chauffeur. Maak foto’s van het pakket en de inhoud. Aansluitend ontvangen wij graag per e-mail ([email protected]) de foto’s en een opgave van de geconstateerde schade.

Op de eerste plaats vinden wij het jammer dat u niet tevreden bent. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch 053-4280868 of per email [email protected]. Uw klacht wordt direct in behandeling genomen.

U kunt bij het inloggen aangeven dat u uw wachtwoord kwijt bent. Wanneer u uw e-mailadres invult, ontvangt u van ons een nieuw wachtwoord. Via mijn account kunt u desgewenst het wachtwoord weer veranderen.

Wanneer u zich aanmeld op onze digitale nieuwsbrief houden wij u hiervan op de hoogte.