Glasobjecten

Glasobjecten zijn gemaakt van een fascinerend materiaal, dat kunstenaars inspireert en uitdaagt. Dankzij talloze bewerkingsmogelijkheden zijn glasobjecten veelzijdig toepasbaar en bieden ze een veelheid aan kleuren en vormen. Licht voegt vaak een extra dimensie toe aan een glasobject. Glasobjecten zijn daardoor een aanwinst voor elk interieur, of het nu gaat om een stuk voor de huiselijke inrichting of een design voor een zakelijke omgeving.

Glasobjecten bestellen in onze webshop

Houdt u van eigentijds, speels of sierlijk, voor een uniek glasobject geschenk bent u bij Loranto aan het juiste adres. Wij voeren een breed assortiment van adembenemende glazen objecten, zoals vazen, schalen maar ook puur decoratief glaswerk, voor wonen of als relatiegeschenk. Elk glasobject is uiteraard handgemaakt en het spreekt vanzelf dat alleen de beste kwaliteit grondstoffen hiervoor gebruikt worden.

Loranto de specialist in glasproducten

Gedurende ons bestaan, nu al ruim 10 jaar, hebben wij een groot netwerk opgebouwd van ‘s werelds meest vooraanstaande glasontwerpers en glaskunstenaars. In onze showroom in Enschede treft u glasobjecten aan van meer dan twaalf glasstudio’s. Niet alleen de mondgeblazen Murano glasobjecten uit Venetië ook glasobjecten en kristal uit Noord Bohemen zijn onderdeel van onze uitgebreide collectie. Kom gerust eens kijken in onze showroom, deze is op afspraak geopend.

Als groothandel in glasobjecten leveren wij in heel Europa uitsluitend aan galeries, kunstwinkels en design stores. Mocht u als particulier geïnteresseerd zijn in onze glasobjecten, neem dan contact op met een verkooppunt bij u in de buurt. Mocht het door u gewenste glasobject niet in hun assortiment zitten, dan kunnen zij het voor u bij ons bestellen.