Groothandel glazen

Zoekt u een groothandel in sierglazen? Loranto is uw keuze. Onze groothandel in glazen is al tien jaar gespecialiseerd in prachtige objecten zoals potten en beelden. Artistiek en toch betaalbaar. We helpen veel bedrijven bij hun wensen en speciale vragen naar deze decoratieve en handige objecten. Voor relatiegeschenken of voor hun winkel. De glazen designstukken zijn simpel via onze groothandel webshop te bestellen. Maak hier een account aan en u kunt eenvoudig starten om diverse artistiek aansprekende glazen objecten kopen. Ook als particulier kunt u glazen sierobjecten krijgen bij onze groothandel. Bent u particulier? Neem dan rechtstreeks even contact met ons op.

Loranto: de groothandel in glazen

Loranto is de groothandel als het gaat om glazen sierwerken. Onze groothandel in glazen heeft een enorm attractieve selectie van decoratieve glazen objecten, die uw klanten zeker aanspreken. Dit kunnen we zeggen uit ervaring van tien jaar in de groothandel in glazen. We weten wat mensen graag in hun huis plaatsen. En om aan deze vraag naar glazen sierobjecten te voldoen hebben we samenwerkingen ontwikkeld met uitstekende glasdesigners. Met dit inzicht in zowel de productie als het gebruik van glazen decoraties adviseren wij u ook op uw zoektocht. Loranto heeft een naam als groothandel in glazen sierwerk omdat wij alleen objecten van hoge kwaliteit leveren. Natuurlijk bieden we u de gelegenheid om ons glaswerk eerst zelf te inspecteren. Kom gerust langs in onze showroom in Enschede. Wij adviseren u als professionals over de diverse typen glazen in onze groothandel. Uw wens is ons uitgangspunt.

Contact opnemen met Loranto

Meer weten over bepaalde glazen sierobjecten? Wij zijn voor u makkelijk te bereiken. Elke klant heeft zijn eigen wensen en die horen we graag. Bel ons via telefoonnummer +31 (0) 53 428 08 68 of vul onderstaand formulier in.