RELATIEGESCHENK – JUBILEUM SCULPTUUR

Wilt u indruk maken met een exclusief cadeau voor een afscheid, geboorte, verjaardag of een andere gelegenheid? Verras uw vrienden of familie, uw medewerkers of zakelijke relaties dan eens met een origineel en persoonlijk glazen relatiegeschenk of jubileumsculptuur. Bij ons bent u altijd verzekerd van het ideale relatiegeschenk, waarmee u de jarige, de jubilaris of uw klanten een blijvende herinnering aan u of uw bedrijf zult geven.

U kunt bij ons op afspraak alle glasobjecten, die vanuit voorraad leverbaar zijn, in de showroom bezichtigen. Wij helpen u dan graag bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk of jubileumsculptuur en zullen u altijd vrijblijvend van deskundig advies voorzien.

Ons assortiment verandert continu door de dagelijkse aanvoer van nieuwe glasobjecten.
Naast het uitgebreide assortiment in onze webshop kunnen wij u ook van dienst zijn bij het leveren van op maat gemaakte glaskunst. Al vanaf kleine aantallen is het namelijk mogelijk om de glazen objecten 100 % op uw specifieke wensen aan te laten sluiten. Een eenvoudig voorbeeld hiervan is het aanpassen van de kleur aan uw huisstijl. U kunt er zelfs ook voor kiezen om een heel nieuw exclusief ontwerp te laten maken.

Kijk in onze webshop om inspiratie op te doen of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en het bespreken van de mogelijkheden.